In het Sueno Hotels DeLuxe Belek geniet u gegarandeerd van een super De Luxe golfvakantie. Door de enorme hoeveelheid aan binnen- en buiten faciliteiten zullen zowel individuen, families als groepen zich nooit hoeven te vervelen!

Golfen op prachtige banen, verblijven in luxe vijf sterren resorts en genieten van zon, zee en strand; dat is een golfvakantie in Turkije!

Het Sueno Hotels Golf Belek is enige echte golfhotel op de golfbaan in Belek. Het hotel is tevens het clubhuis van de 36 holes tellende Sueno Golf Club. Tijdens uw verblijf in het Sueno Hotels Golf Belek kunt u gebruikmaken van de faciliteiten die het Sueno Hotels Deluxe Belek biedt, waardoor u naar eigen wens de rust van een klein boetiek hotel kunt combineren met het ruime aanbod van het naastgelegen Sueno Hotels Deluxe Belek.

Het vijf sterren Gloria Verde Resort is het kleinste hotel van de Gloria Hotels & Resorts aan de kust van Belek. Het biedt daardoor een intiemere sfeer en staat bekend om zijn uitmuntende Spa faciliteiten (waaronder een zoutwater zwembad).

Golfen op prachtige banen, verblijven in luxe vijf sterren resorts en genieten van zon, zee en strand; dat is een golfvakantie in Turkije!

De Turkse Rivièra biedt de golfer van ieder niveau een passende uitdaging. Door de concentratie van 11 golfclubs en 288 holes met daarbij een keur aan vijf sterren resorts op een kuststrook van 20 kilometer is dit een waar golfeldorado!

Sinds de opening van de National Golfclub (de eerste golfclub in Belek) in 1994 heeft Belek zich ontwikkeld tot een waar golfparadijs. Inmiddels liggen er in het bos van Belek op een kuststrook van 20 kilometer 288 holes verdeeld over 11 golfclubs. Voor elk wat wils!

Voor liefhebbers van zon, zee, strand, golf én cultuur biedt de Egeïsche kust van Turkije alles wat wenselijk is. Een enorme schat aan historische overblijfselen uit de Griekse- en Romeinse tijd zijn te bewonderen in Efeze, maar ook het huis van Maagd Maria is er te bewonderen.

Wie zon, zee, strand, gezellige baaitjes, cultuur én golfen wil combineren tijdens een golfvakantie is in Kusadasi aan het goede adres! De uitdagende Kusadasi International Golfclub ligt op circa 30 minuten rijden van het historische Kusadasi. Door de combinatie van mooie zandstranden, rotsachtige baaitjes, cultuur en hippe clubs heeft deze kust veel weg van de Franse Mediterranée.

Genieten van het vijf sterren all inclusive concept in het door vele golfers zeer geliefde Gloria Golf Resort is een garantie voor een geslaagde golfreis!