Golfvakanties Algarve

Eén van de aantrekkelijkste golfbestemmingen van Zuid-Europa met een groot aantal prachtige golfbanen. Bijna het hele jaar zonovergoten en daardoor zeer populair!

De Algarve, in het meest zonnige, zuidelijke deel van Portugal, is één van de meest populaire golfbestemmingen van Zuid-Europa. Langs de zeer gevarieerde kustlijn van de Atlantische Oceaan liggen meer dan 35 schitterende golfbanen. De meest bekende golfbanen zijn bijvoorbeeld Vale do Lobo, San Lorenzo, Monte Rei en Pinheiros Altos.
Door de mooie natuur, gecombineerd met een zeer mild en zonnig klimaat, is de Algarve een waar golfersparadijs. Langs de 170 kilometer uitgestrekte kust wisselen langgerekte zandstranden, indrukwekkende rotsformaties en knusse baaien elkaar af. Een bezoek aan één van de pittoreske vissersdorpjes, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, is bijna een must als u in de Algarve bent. Ook het ongerepte en zeer heuvelachtige binnenland met als hoogste punt de Foia (902 meter) is zeker een uitstapje met een huurauto waard. Ontdek ons aanbod in golfreizen naar de Algarve en laat ons uw voorkeur weten.