Het vijf sterren Penina Hotel & Golf Resort is gelegen op een magnifiek landgoed van 145 hectare. Door de ideale ligging tussen de vissershaven van Portimao en het historische plaatsje Lagos, op slechts 45 minuten van de luchthaven van Faro en met nog eens een zeer ruime keuze aan diverse andere golfbanen in de nabije omgeving is het Penina Hotel & Golf Resort een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke golfvakantie.

Faciliteiten: Penina Hotel & Golf Resort
Het hotel telt 188 kamers en ligt direct aan de maar liefst 3 golfcourses: de 18 holes, par 73 door Sir Henry Cotton ontworpen Championship Course, de 9 holes, par 35 Resort Course en de 9 holes, par 30 Academy Course. Bovendien heeft het Penina Hotel & Golf Resort één van de grootste driving ranges en geweldige oefenfaciliteiten, waardoor dit ook een uitstekende bestemming is voor een trainingsstage.

Uw kamer:
Alle kamers en suites hebben vanzelfsprekend de in deze hotelcategorie te verwachten uitrustingen zoals: roomservice (24 uur), airconditioning, kabel-tv, telefoon, safe, minibar en een badkamer met douche en haardroger. De standaard kamers hebben landzicht (Mountain view). Tegen biibetaling kunt u een kamer met poolzicht boeken.

Sport en ontspanning: Penina Hotel & Golf Resort
Om in alle luxe te kunnen ontspannen na uw rond op de golfbaan heeft het Penina onder andere een beauty center, massage, sauna, kapsalon, fitnessruimte, joggingparcours, biljart, voetbalvelden en tennisbanen.

Verzorging: Penina Hotel & Golf Resort
Het verblijf is standaard op basis van logies & ontbijt (in buffetvorm).

Halfpension (1 diner excl. drankjes) is tegen bijbetaling van EUR 30,- per persoon per diner boekbaar. U kunt dan in het Sagres, L’Arlecchino of Sir Henry Cotton restaurant dineren. Tegen bijbetaling kunt u ook à la carte dineren in het Grill of Dunas Restaurant; tegen inwisseling van uw halfpension voucher ontvangt u daar EUR 30,- credit en dient u de meerprijs voor het diner (en drankjes) bij te betalen.